Mitja Marató Ripoll | Reglament
2
page-template-default,page,page-id-2,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,paspartu_enabled,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Reglament

41 Campionat Internacional de Fons del Ripollès

1.Cursa oberta a tothom, sense distinció de categoria, edat, sexe o nacionalitat. Podran participar a la prova totes les persones amb permís de residencia a Catalunya. Els atletes estrangers-sense permís de residència a Catalunya no podran participar-hi llevat dels que disposin de llicència de la Federació Catalana d’Atletisme i els de nacionalitat andorrana o francesa que no hagin estat internacionals pel seu país.

2. Distància: 21.097 m. Homologada per la Federació Catalana d’Atletisme.

3. Recorregut: Ripoll – Sant Joan de les Abadesses – Ripoll. Sortida i arribada a la plaça del Monestir

4. Avituallament als quilòmetres 5, 10, 15 i a l’arribada.

6. Premis:
General Masculina i Femenina:
1r/a 400 € 2n/a 250 € 3r/a 100 €
Trofeu als tres primers de cada categoria. Trofeu al millor participant del Ripollès.
Els participants que tinguin un premi a la General no en tindran per categories.Un al guanyador per equips sempre que estiguin legalment constituïts, que es confeccionarà amb la suma del tres primers classificats de l’equip.

5. Les categories del Campionat de Catalunya (federats) es regiran per l’any de naixement. Queden establertes les següents:

Podium classificació general d’homes i dones

1-Èlit

2-Màster 30

3-Màster 40

4-Màster 50

5- Millor atleta ripollès i millor atleta ripollesa

8. El cronometratge i classificacions es faran amb el suport d’un xip d’un sol ús que se’ls proporcionarà als participants en el moment de l’entrega dels dorsals.

9. Les Reclamacions seran fetes per escrit, una vegada acabada la prova i l’entrega de premis. No s’acceptaran interrupcions en cap cas. La decisió de l’organització és inapel·lable.

11. Tot participant que no anoti en la inscripció la data de naixement, restarà inclòs a la categoria de fins a 30 anys.

10. L’ORGANITZACIÓ DECLINA TOTA RESPONSABILITAT PEL QUE FA A ACCIDENTS O ALTRES PERJUDICIS QUE LA PARTICIPACIÓ A LA CURSA POT COMPORTAR ALS INSCRITS, ABANS, DURANT, O DESPRÉS D’EFECTUAR-SE.

7. L’organització es reserva el dret de demanar el DNI o similar, als guanyadors per categories, en l’entrega de premis, i no s’entregarà el premi si no és a l’atleta personalment.

12. No s’admetrà seguir la cursa amb vehicles: cotxes, motos o bicicletes; excepte en el cas que l’organització
així ho permeti.

13. En creuar-se amb altres atletes durant la cursa, preguem que circuli per la seva dreta. El control d’arribada es tancarà a les 12.30h.

14. És obligatori portar el pitral ben visible al bust.

15. L’organització es reserva el dret de fer ús de les imatges dels participants a la cursa per a la promoció de la mateixa. Les dades obtingudes de les inscripcions passen a formar part d’un fitxer de dades d’ús intern propietat de l’organització que en garanteix la seguretat i el seu tractament.

16. Hi haurà servei de guarda-roba a la sortida i arribada de la cursa, i dutxes al pavelló municipal de Ripoll

17.Pel sol fet de participar s’accepta el present Reglament, mentre que les altres decisions que calgui prendre, queden sota els àrbitres de l’organització.